måndag 6 juli 2009

Vad gör ni på bloggen?

Mina vänner!

Nu är det snart ett år sedan jag slutade att blogga. När jag tittar på besöksräknaren idag så står det 260 besökare so far. Funderar lite vad ni gör på bloggen? Ni är roliga som fortfarande går in här. Ni använder den säkert som länklista till andra bloggar och surfar på mina gamla inlägg. Vad vet jag ...

Kunde inte låta bli att göra ett inlägg. Undrar lite hur det är med er? Här har det hänt mycket sedan i höstas. En kort summering:

  • bröstcancer
  • cellgifter
  • ett par schyssta silikonisar istället för de här gamla godingarna
  • vitmålat golv på övervåningen
  • Nya järnsängar
  • Stenmur av natursten med rosor framför huset
  • Kort frisyr pga ovanstående
  • Allmänt insnöad på trädgård

Ni vet att jag gillar att fatta mig kort, därav listan. Tyckte ni kunde få veta vad som hänt mig och varför jag slutade att blogga. Då pallade jag inte att berätta sanningen. Men nu är jag stark. Det fina i kråksången är att vi hittade fanskapet i tid. Bara någon millimeter stor. Tack gode gud att jag gått på mammografi-kontroller.

Damer, se till att klämma på dem!




Lite nya planteringar i min trädgård. Jättedaggkåpan och pionen blommar för fullt.

Lämna gärna ett spår. Då blir jag glad! Det var så länge sedan man fick en kommentar.

kram Helena

240 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 240 av 240
Dona blogg sa...

Men oj vad det hänt saker i ditt liv...
Bra kämpat tjejen!
Hittade ditt nya inlägg på en länklista och tänkte yippie - hon är tillbaka.
Saknar dig i bloggvärlden. Hos dej fanns alltid något kul :)
Sköt om dig!
KRAM KRAM

Kallholmen sa...

Hej Helena
Jag blev så otroligt ledsen när du slutede blogga, jag kännde redan då att det fanns en stark anledning bakom.
Oj vilket år de måste ha haft men vad skönt att du har tagit dig igenom.
Tänker på dig och sänder dig en stor kram
Saknar din härliga humor hoppas du nu mår bra.
Ha de gott!
Kraaam Malin

Krusidull sa...

HejDU STARKA QVINNA
Jag förstod att man inte var själv som smög in hos dig lite då o då, hoppades att du skulle vara åter i bloggvärlden varenda gång.
Trots allt är ju blogg drottning och den tronen sitter man på ett bra tag.
Skäms nu när jag läser vad du gått igenom.
Skönt o höra att du är starkare.
Av hela mitt hjärta önskar jag dig allt gott.
Varma kramar
Krusidullan

Vit som snö sa...

Klart man tittar in då o då till shabby-bloggarnas "urmoder";-) Måste tillägga att du är yngre än mej så det betyder inte att du är gammal:-))) Man hoppas väl att du ska ta upp tråden igen när du ser hur saknad du är i cybern!
Skönt att höra att ni hittade fanskapet i tid o hoppas att allt är bra nu! En hatad sjukdom!
Sköt om dej! Kram Cilla

Vita drömmar och choklad sa...

Hej!
Jag instämmer med flera andra bloggare.
Det var den här bloggen som jag först fick upp ögonen för. Tyvärr hade du då redan lagt ner men har kikat in här då och då ändå för inspiration ;)
Måste säga att jag började rysa när jag läste senaste inlägget. Skönt att höra att det upptäcktes i tid! Önskar dig all lycka!
Kram Camilla

Anonym sa...

Hej! Förstår att det varit en tuff tid på många sätt. Klickar in då och då och hoppas varje gång att det kanske kanske skall finnas något nytt inlägg. Ibland kollar jag på dina gamla bilder och inspireras. Lycka till i fortsättningen och jag talar för många när jag skriver: börja blogga igen :-)

Styrkekram

Katarina sa...

Men Himmel.....så det var därför du försvann...
Åååå stackars dig men vilken tur att det upptäcktes i tid....
Du har ju så små barn också...förstår att det måste ha vart fruktansvärt.
Hittar lixom inga ord....
Kikar in här lite då och då och hoppas du ska börja igen...jag gillade ditt sätt att skriva....och ditt hem förstås...
Sköt om dig och stooooooor kram
Katarina (Lilla Ugglebo)

Hanna sa...

Kära nån, vilken tur att den hittades i tid.
Jag kikar in här lite då och då för att inspireras av ditt fina hem. Kram på dej

Cia sa...

Jag kikar fortfarande in hit med jämna mellanrum i hopp om att ett nytt inlägg skulle komma upp, och det gjorde det idag! Men usch vilken resa du och eran familj har gjort sedan senaste inlägget. Hoppas du får vara frisk nu och njuta av livet. Stora kramar!

sagapo sa...

Lämnar gärna spår hos dig. Har varit in och då och då. Kul att du bloggade igen :-) Tycker om din sida.
Kram Carita

Anonym sa...

Oj vad tråkigt ditt år har varit, vilken himla tur att de upptäckte det i tid! Tittade in här av en slump annars var det längesen!
Kram

Fridas gård sa...

Oups, där dök förklaringen upp till ditt plötsliga slut. Beklagar verkligen det du gått igenom men är så klart glad att det har gått bra för dig.

Gick in och tittade för vi får fortfarande en hel del trafik från din blogg, så jag blev helt enkelt nyfiken..;)!
kram på dig!
Therese

Karin - Alicesmamma sa...

Jag säger bara OJ. Klickade in på din blogg via Jordgubbar med mjölk, läste ju din blogg troget när den var igång. Så såg jag detta inlägg och blev så chockad! Vill bara säga att jag tänkt på dig många gånger under året och saknat dina roliga inlägg, och jag är så GLAD att du verkar må bättre! Jag hoppas verkligen att du en dag börjar skriva igen, du har ett fint språk och jag vill gärna läsa mer...

De varmaste tankar och kramar till dig och din familj som haft ett fruktansvärt år!

Johanna sa...

Hejsan! Jag har en liten fråga, som inte allt handlar om kuddar, men som jag tänkte att du kanske kunde hjälpa mig med. Det är så att jag letar efter en viss tapet som är med i "adressändrings"reklamen när ett par får ett brev om svampar från Kenya. I bakgrunden så sitter det en jättesnygg tapet med prickar formade som cirklar. Vet du möjligtvis vart den kommer ifrån eller tips på någonstans där jag kan ta reda på det? Tack på förhand! /Johanna

Fröken Råsmart sa...

Brukar titta in här då och då för att se om du börjat blogga igen. Nu när jag såg att du nyss (för två månader sen) hade gjort ett inlägg blev jag så glad, ända tills jag läste vad som hänt. Vilken tur att den upptäcktes i tid! Hoppas att allt ordnar sig!

Kramar Ulrica

Minna Mercke Schmidt sa...

Kära Helena! Tur att det är krut i dig så du kunde banka skiten ur den där cancern. Fast helt lätt kan det inte ha varit. För nån av er. Vågen, varma tankar och trädgårdsglädje till dig! Minna :)

Cc sa...

Oj, du har gjort ett inlägg. Var länge sedan jag kollade din blogg, tycker att den är så fin. Jag började blogga efter att du slutade och jag undrade varför du bara försvann. Nu vet jag. Tänk vad du har gått igenom , undrar om du kommer tillbaka hit. Jag är glad att det gått bra för dig. KRam

Anonym sa...

Hej! Tittar in ibland för att kolla dina gamla bilder. Hittar fortfarande inspiration i dem. Och för att se om du kanske kommit tillbaka. Din anledning för att vara frånvarande var inte rolig... så glad att det gått bra och att du även inte försökte göra allt under denna tid. Så gjorde nämligen inte jag och det straffade sig. Försökte med heltidstudier, pendlade 16 mil/dag 3 ggr/v, extraarbete på helger o vissa kvällar, familj m tre barn och två hästar, behandling på ett sjukhus 25 mil bort (tur det fanns sjukbuss iallafall). Inte konstigt det blev tokigt när behandlingen avslutades och jag slappnade av. (Fick friskbeskedet (5 år) för ca 1½ år sedan. )Jag fick posttraumatiska stress-symptom för att jag inte vågade stanna upp. Jag gläds med dig, och en vännina som också klarade sig bra men inte är friskförklarad ännu. Och sörjer dem fr behandlingsresorna till o från Sahlgrenska som inte finns hos oss längre. Saknar vår gemenskap o sååå sjuka humor mellan ilska, tårar, illamående o klåda. Ingen av oss har kontakt längre har det visat sig när man stöter på varandra på stan. Kanske orkar man inte när man är klar m behandlingen. Vill bara gå vidare fr "det svarta hålet"? Många lyckönskningar till dig och din familj. Fortsätt att vara rädd om dig. Kram Nellie

Ankan sa...

Det var skönt att höra att cancern upptäcktes i tid. Detta är något som alla vi kvinnor oroar oss för. Kan tänka mig vad du gått igenom under den tiden. En JÄTTESTOR kram från Ankan!

Ida sa...

Hejsan!
Är inte första gången jag är här. Hann aldrig kika in under tiden du bloggade, men blev faktiskt glad att se att du börjat igen.

Usch vilken pärs ni måste ha gått igenom under detta år. Så skönt att det upptäcktes i tid. Vet dock hur påfrestande behandlingarna är, både min pappa och svärmor har fått cellgifter. Så härligt att det nu är över för din del. Ha det så underbart och ta hand om dig och din lilla familj. Kommer definitivt tillbaka.
Kram Ida

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Du var en av de första bloggar jag besökte när jag upptäckte inredningsbloggar! Kommenterade som anonym. Å vad inspirerande det var o kolla din! Nu har jag en egen sen i januari. Men långt ifrån så vacker som din! Oj vad du gått igenom stackare.
Kram Agnetha

Liselott Forsberg sa...

Hej Helena!
Jag brukar kika in här, men nu var det längesen!
Förstår nu varför du slutade blogga, jag hoppas du mår bra nu & så härligt att höra att de hittade den medans den var liten.
Min mamma har oxå haft cancer, så jag vet hur jag mådde då.
All lycka till sig & din familj!
& din blogg är helt fantastisk, får hoppsa på fler inlägg när tiden är mogen :-)
Ta hand om er!!

Annas skattkammare sa...

Hej Helena! Jag kikar in här på världens bästa blogg emellanåt för att få inspiration till hemmet och för att återuppliva dina roliga inlägg. Så fruktansvärt att höra om det du drabbats av, jag kan inte ens föreställa mig.. men hoppas verkligen att det är bakom er nu och att "fanskapet" är borta!!
Jätteskoj för övrigt att höra av dig igen.. hoppas fortfarande på att du kommer tillbaka.. =)
Kram /Anna

Åsa sa...

Jag var en trogen läsare av din mysiga och inspirerande blogg. Det var din blogg som jag hamnade på för ca 1½ år sedan då jag googlade på vit inredning och sen dess är jag fast i bloggvärlden!!!! Men jag har ännu inte tagit steget till att skaffa en egen blogg men en dag kanske!!
Många kramar till dig och njut av livet!!!
Kramar från Åsa i Jönköping

Vårt Hus sa...

Jeg har savnet bloggen din i lang tid, og håpet at det ikke var noe alvorlig galt med deg. Det var det jo- men det var godt å høre at du er på bedringens vei og ikke minst at du har godt mot.
Du er en flott kvinne, lykke til i fremtiden.
Klem fra Yvonne

Unknown sa...

I helgen sätter vi på magasinet C fokus på en livsviktig fråga, kolla min blogg och var med och stöd kampen!
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Monica sa...

Hej !!!!!!!
Vilket otroligt svårt år du haft bakom dig............oerhört att du tagit dig igenom allt detta.....och väldigt starkt av dig att berätta.........vi är nog många som undrade........din blogg var/är den absolut bästa........jag återkommer då och då.....som många andra......ditt sätt att skriva.....plus bilderna du visar gör att man blir "hooked".........Mina tankar finns hos dig och din familj,önskar dig allt väl i framtiden........kul att höra om golvet och sängen....det var ju det du ville.........och trädgårdsfantast,det låter ju häftigt.........om du någon gång vill dela med dig av detta......så vet du att VI.....finns här.......
Kram,
Monica

Snögården sa...

Hej! Tänker på dig!

KRAM Anni

Annah of Sweden sa...

Hej! Fantastiskt vad stark du är!
Jag brukar förstås som du skrev kika in på tidigare inlägg och kommentarer där man hittar ny inspiration. Har saknat dina inlägg, men förstår att du behövt den här pausen. Jag är också mycket ute och trixar i trädgården, har gjort om här hemma och skaffat oss en New England inspirerad Entré som jag velat ha en längre tid... Kika gärna in på min blogg för bilder. Kan annars tipsa om en praktisk eldkorg jag just fått in i min butik;
http://shop.annahofsweden.se/se/art/eldkorg-jarn.php
Ha en jättebra höst! Längtar tills nästa inlägg från dig. ps. har förstås rosabandet på kappan ds
/Anna

Mamma Mia.. sa...

Ja vad gör man här...???? Hoppas på att du kommit tillbaks såklart!!! Vilket du också gjort, förstår jag av sin summering!!

STOR styrkekram till dej och familjen!!

Anonym sa...

Hej! Hoppar in på din blogg för att hämta inspiration från ditt supervackra hem. Ta hand om dig och må gott!
Anna

Elin sa...

Vad härligt att du är tillbaka, på alla sätt och vis! Din blogg var faktiskt den allra första inredningsbloggen jag började följa, och det är fortfarande den bästa :)

Lena sa...

hej kom in i din blogg via länk från annan blogg.

Verkar som om 2010 har stora möjligheter att bli bättre än 2009. Ha en bra nyårskväll och ett gott 2010.

kram
Lena

Julia sa...

Jag är här för inspiration till vårt nya radhus. Vi flyttar från lägenhet i Göteborg till strax utanför stan och jag behöver mängder av inspiration. Jag brukade följa din blogg förr... Var inne och kollade samma dag du skrev att du skulle sluta minns jag, för jag ringde direkt till min kompis som oxå följde bloggen.
Tråkigt att höra att det fanns en så ledsam anledning till det... Men skönt och höra att allt är bra nu!
Jag snor nog lite ideér från dig! =) Älskar ditt hem och är sååå nyfiken på vad som hänt sedan senaste bilderna! =)
Kramar

Anonym sa...

Aldrig lämnat en kommentar hos dig, utan bara njutit av dina fina bilder och trevliga tips. Jag vill bara säga att jag är glad att du nu mår bra, och strök bort en tår i ögonvrån då min bästa väninnna gick bort i bröstcancer förrförra året. Glad för din skull! Ta hand om dig och be safe! Stor kram Michaela

S sa...

hoppas du mår kanon! Kram

Anonym sa...

Hej!

Jag återkommer gång på gång till dej och din blogg, för att den utstrålar en sån energi! Det finns en massa vackra bloggar, men som någon annan också redan sade, så är din blogg verkligen urbloggen, bloggarnas blogg. Jag har följt med ända från starten, men inte ofta kommenterat.

När jag nu märker att du gjort några inlägg sen jag var här sist, blir jag jätteglad. Du har ett sätt att se på livet, antar jag, att få saker gjorda och inte krångla till det, som smittar av sig och resulterar i att jag också får saker gjorda här hemma!

Tack för det!

/Anja

Emma - white avenue sa...

Hej! Vilket fint inlägg! Det var så levande och starkt! Vilken livsglädje! Jag blir så inspirerad av människor som du! Fortsätt kämpa på och lycka till med dina trädgårdsplaner! ;)

Varma kramar, Emma!

Anonym sa...

Hej eva här ..jag har bröstcancer i släkten o min mor har det men är nu friskförklarad o har det bra jag går på ständiga kontroller ..vill bara säga tänk positivt o idag kan man få en bra hjälp o det betyder mkt att hitta det i tid.livet är ej slut men tar en ny väg som man uppskattar mer o mer.

Kram Eva

Essay_Writer sa...

thank you for the variety of topics it helped a lot

«Äldst ‹Äldre   201 – 240 av 240   Nyare› Senaste»